Web Log Nieuws | Win het boek BOY7 van Mirjam Mous!
15411
post-template-default,single,single-post,postid-15411,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
 

Win het boek BOY7 van Mirjam Mous!

qode interactive strata

Win het boek BOY7 van Mirjam Mous!

Je zou maar in een positie terecht komen dat je niets meer weet. Als je bent begonnen in dit boek word je in het boek gezogen en vergeet je plotseling al je huiswerk. Boy Seven komt midden in de woestijn bij zijn bewustzijn. Wie is hij? Maar belangrijker waar is hij?

In deze spannende jeugdtriller word je meegesleurd in het verhaal van Boy Seven. Hij is zijn geheugen kwijt, en gaat opzoek naar antwoorden. Het enige wat hij heeft is een rugzak. Met daarin een mobiel en nog wat spulletjes. Op de mobiel is een voicemail bericht achter gelaten. Het is zijn eigen stem die zegt, bel in geen geval de politie!

Wil jij weten hoe het afloopt met Boy Seven? Wij mogen 5 exemplaren wegegeven! Wil jij er eentje? Stuur een mailtje naar quatsch@schoolmail.passie.net, en vermeld je naam, klas en leefdtijd. Thats all!

Enne, wist je dat je ook op het boek Boy Seven kunt stemmen voor de jonge jury?