Web Log Nieuws | Baan als magazijnmedewerker
15799
post-template-default,single,single-post,postid-15799,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
 

Baan als magazijnmedewerker

Baan als magazijnmedewerker

Ik werk sinds kort als magazijnmedewerker bij een groot bedrijf in de omgeving. Ik ben redelijk eenvoudig bij mijn nieuwe baan gekomen. Ik zocht op magazijnmedewerker Enschede en kwam op een aantal vacatures van uitzendbureau Kreaftterecht. Eentje sprak mij dusdanig aan dat ik het maar probeerde door mijn CV en motivatiebrief op te sturen. Ik had super snel reactie dat ik uitgenodigd werd voor een gesprek.

Het gesprek

Ik ging samen met een medewerker van Kreaft naar het bedrijf toe om het gesprek te voeren. Het gesprek begon met een voorstel ronde vanaf mijn kant en daarna legde het bedrijf uit wat zei precies deden en wat zei willen bereiken in de toekomst. Vervolgens kwamen we uit bij mijn takenpakket. Ik werd expeditie medewerker, dit houdt in dat ik medeverantwoordelijk ben voor het goed verlopen van de goederenstroom van inkomende en uitgaande goederen. Dit leek mij een ontzettend leuke taak waardoor ik hier erg enthousiast op reageerde. Na de taakomschrijving kwamen wij uit bij de contract inhoud. Hier was ik erg verbaasd over, aangezien ik ongeschoold ben en vrijwel bij al mijn baantjes hiervoor voor het minimum loon aan het werk geweest ben. Dit was wel €300 netto meer dan wat ik bij mijn vorige baan verdiende. Waardoor ik echt overgehaald was en de baan perse wilde hebben.

Aangenomen

1 week na het gesprek vond het bedrijf net als ik dat we een goede match waren en ik de baan als ik nog geïnteresseerd was de baan kreeg. Ik hoefde niet te twijfelen en gaf aan dat ik het met plezier wilde doen. Ik mocht die week wanneer ik tijd had langs komen om het contract te ondertekenen. Met Kreaft werden ook duidelijke afspraken gemaakt waardoor iedereen tevreden was. Ik kreeg te horen dat ik volgende week kon beginnen, en dit nam ik direct met beide handen aan.