Web Log Nieuws | Dj boekenvoor een feest? Dit is waar je op moet letten!
15758
post-template-default,single,single-post,postid-15758,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
 

Dj boekenvoor een feest? Dit is waar je op moet letten!

Dj boekenvoor een feest? Dit is waar je op moet letten!

Steeds meer mensen huren Dj’s voor een feest, soms zelfs voor bruiloften. Sommigen zullen los willen gaan op keiharde techno, terwijl anderen liever wat hits uit de top 40 willen horen. Voor ieder is er wat wils, aangezien de DJ tafel immers alle muziek kan afspelen die er is. Maar als je overweegt om dj inhuren, moet je wel goed bedenken wat er geschikt is voor jouw feest. Sommige DJs zullen minder geschikt zijn voor je gelegenheid dan anderen. Dit kan hem zitten in de muziekstijl of in de persoon die achter de tafel zit.

Voor welk feest boek jij een DJ?

Als je bezig bent met een dj boeken voor je personeelsfeestje ben je bijvoorbeeld naar heel iemand anders op zoek dan als je zoekt naar iemand voor je groots gevierde techno verjaardagsfeest. Soms past een DJ qua persoonlijkheid nou eenmaal beter bij de sfeer die je wilt hebben. Als een DJ zelf een enorm ruig type is zal hij misschien qua wat hij maakt minder goed aansluiten bij je behoeften dan een DJ die erg kalm is. Houdt dit dus in het achterhoofd en heb even contact via de telefoon of in het echt voor je iemand inhuurt.

Welke muziek moet de DJ draaien?

Maar ook is de muzieksoort die je wil van belang. Sommige Dj’s kunnen immers meer met bepaalde soorten muziek dan anderen. Het mixen van nummers uit de top 40 van het moment en nummers van metal bands is immers iets heel erg verschillends. Neem dus iemand die de muziek gebruiken kan die jij gedraaid wil hebben op je feestje. Je kan natuurlijk ook juist willen kiezen voor iemand die juist zo veelzijdig mogelijk is en echt alle muziek kan gebruiken die er is. Of juist iemand die gewoon draait waar hij zelf het meeste fan van is, aangezien hij dan artistiek de mooiste dingen zal kunnen produceren.