Web Log Nieuws | Fotoshoot
15517
post-template-default,single,single-post,postid-15517,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
 

Fotoshoot

g

Fotoshoot

Op 4Feest.nl vindt u leuke ideeën om jullie dag als fotomodel tot een groot succes te maken. U wilt een fotoshoot voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag of
vrijgezellenfeest organiseren en ervoor zorgen dat iedereen het prima naar zijn zin heeft tijdens dit glamour uitje. De organisaties en fotografen die in deze rubriek
gepresenteerd worden, bieden u een gezellige fotomodellendag eventueel in combinatie met een visagieworkshop.
Wij wensen u een ‘beautiful day’!

Make-up workshop, fotoshoot, visagie & hairstyling, metamorphoses en meer …

Flavour Visagie – Rotterdam

Fleur Bakker en haar visagistenteam brengen iedereen kennis bij over make-up en maakt je bewust van je individuele uiterlijke kenmerken. Zo leert iedereen zijn persoonlijke presentatie te verbeteren.

MAKE-UP WORKSHOP:
Zowel voor de blanke, aziatische als de donkere huid

Maak van het vrijgezellenfeest van je vriendin een topdag en neem haar mee naar deze make-up workshop. Iedereen leert hoe en waarmee zij zich het mooiste kunnen opmaken voor een feestelijke gelegenheid. Dat komt goed uit met het oog op de vrijgezellenavond en bruiloft in het verschiet!

De aanstaande bruid wordt natuurlijk extra in het zonnetje gezet. Bij haar doen we de make-up voor en zij mag de andere helft zelf doen, de rest mag het stap voor stap na doen. Na afloop krijgt zij een presentje.

Begeleiding: ± 1 visagiste per 4 personen
Duur: ± 3 uur, mede afhankelijk van het aantal deelnemers
Locatie: in de salon in Rotterdam of op locatie mogelijk

OPGEMAAKT WORDEN DOOR EEN PROFESSIONEEL VISAGISTE

Naast de make-up workshops die wij aanbieden, kan er ook gekozen worden voor een alternatief: Een mooie glamour/party make-up aangebracht door onze visagistes. Zij zal ieder persoonlijke tips geven en jullie vragen m.b.t. make-up beantwoorden.
De bruid krijgt na afloop een presentje.

Duur: 2-3 uur, afhankelijk van het aantal deelnemers
Locatie: in de salon van Flavour Visagie te Rotterdam
Tevens hairstyling mogelijk!

FOTOSHOOT

Door professioneel fotografe, incl. 2 portret foto’s naar eigen keuze digitaal aangeleverd.
De fotoshoot is mogelijk in combinatie met al onze workshops, diensten en feestjes (bedrijfsfeest, vrijgezellenfeest, tienerfeest en kinderfeest).

Duur: ±10 min. p.p.
Locatie: in onze salon in Rotterdam of op locatie mogelijk

Prijsinfo: zie onze website
Datum: dag en tijdstip in overleg, vrijblijvende optie mogelijk
Prijzen zijn incl.: verbruik make-up en reinigingsprodukten, koffie/thee, limonade, cake, zoutjes, glaasje rosé.

Meer info. zie website www.flavourvisagie.nl

Fleur Bakker
Flavour Visagie
Vlietlaan 42a
3061 DZ Rotterdam
Tel. 06 515 96 196
info@flavourvisagie.nl

Make-up workshop Rotterdam
Make-up advies
Beauty workshop Rotterdam

Gezellige fotoshoot in een fotostudio in Tilburg

Sanne Smits Fotografie – Tilburg (NB)

Een fotofeest is bedoeld voor personen boven de 16 jaar als vrijgezellenfeest, vriendinnenuitje, verjaardagsfeest of bedrijfsfeest. Fotofeesten kunnen op alle dagen behalve zondag, reserveer op tijd!

Jullie komen met z’n allen naar de studio die gezellig ingericht is en waar drinken, hapjes en chips klaar staan. Tijdens zo’n fotofeest worden tussen de 200 en 450 foto’s gemaakt die de volgende dag online staan voorzien van wachtwoord en waarna je online afdrukken of digitale fotobestanden kan bestellen en online betalen.

• Budget Fotofeest (8-10 personen)
• Basic Fotofeest (6-15 personen)
• Glamour Fotofeest (6-10 personen)

Een vrijgezellenfeest of vriendinnenfeest is mogelijk in de fotostudio te Tilburg bij Sanne Smits.
De studio is gezellig ingericht en er is genoeg drinken (frisdrank, sap en wijn) en lekkers (rauwkost, chips, chocolade en snoep).

Een kennismaking, hierna evt. visagie voor iedereen en hierna maken we een groepsfoto en dan gaan jullie één voor één op de foto en natuurlijk krijgt de a.s. bruid wat meer aandacht.
Uiteraard help ik jullie met poses en er komt van alles voor jullie uit de kast, verschillende achtergronden en accessoires.
Terwijl de fotograaf de groepsfoto afdrukt kunnen jullie een leuk spel doen.

Bij droog/mooi weer gaan we bij belangstelling naar het tegenoverliggende park voor een groepsfotoshoot en evt. een spel (Twister). Na afloop krijgt iedereen alvast een gratis groepsfoto. Na de shoot keuze uit originele bestanden op CD of afdrukken (met korting) bestellen.

Het progamma duurt ongeveer 3 uur en de prijzen zijn vanaf 30 euro p.p.

Vier je kinderfeest of tienerfeest bij Sanne Smits Fotografie in de studio, een origineel en onvergetelijk fotofeest.
Er zijn 3 soorten fotofeesten:

• Budget Fotofeest (6-15 personen / leeftijd 6-16 jaar)
• Glamour Fotofeest (6-10 personen / leeftijd 9-14 jaar)
• Topmodel Fotofeest (6-10 personen / leeftijd 9-14 jaar)

Meer info? www.fotofeesten.nl

Fotoshoot vrijgezellenfeest Tilburg

Lekkere verwendag met fotoshoot in Oldenzaal

Kitsch en Koekjes – Oldenzaal (OV)

In het midden van Twente, lekker relaxen en opgaan in je eigen creativiteit!

Een vrolijke vriendinnen of vrijgezellendag? Een prachtig personeelsuitje? Een fantastische familiedag? Bij Kitsch en Koekjes kun je elke dag terecht voor een super gezellig uitje en jij bepaalt zelf hoe je deze wilt invullen. Schilderen, mozaïeken, servies beschilderen, je eigen tas pimpen, met Pretex/paverpol werken of je laten opmaken en adviseren door een visagiste.

Glamourworkshop met fotoshoot
In deze 3 uur durende workshop zal een professioneel visagist je nog mooier maken dan je al bent.
Nadat iedereen bij de make-up is geweest beginnen we met de fotoshoot en hierbij wordt iedereen meerdere keren individueel in verschillende poses (en met verschillende achtergronden en eventuele accessoires) gefotografeerd. Afsluitend volgt er natuurlijk een leuke groepsfoto. De foto’s worden achteraf allemaal digitaal bewerkt (kleur, zwart/wit en zwart/wit met kleuraccent) en deze krijgt iedereen uiterlijk binnen 2 weken digitaal toegestuurd, zonder extra kosten!

Tijdens het opmaken kun je bij de visagiste terecht voor eventueel advies qua make-up keuze en kleur. In de tussentijd hoeft niemand zich te vervelen, want je kunt in haar salon terecht om bij jezelf of bij een ander de haren te doen. Verder kun je ook nog creatief aan de slag in de vorm van het pimpen van een fotolijstje (met verf, lintjes, kralen en roosjes), waar je later een leuke foto als aandenken aan de dag in kunt doen! Bij deze workshop serveren we ook nog extra hapjes voor tussendoor (stokbrood met kruidenboter en knoflooksaus, kaasje, olijven en gehaktballetjes) en schenken we er een wijntje bij.

Alles kan en alles mag, want voor Kitsch en Koekjes is niets te gek! Het belangrijkste is, dat het voor jullie een onvergetelijke dag wordt!

Ga snel naar de website om alvast een voorproefje te krijgen van onze gezellige en vrolijke sfeer!

Kitsch en Koekjes in Oldenzaal (Twente)
Gsm: 06 – 42 13 81 68
info@kitschenkoekjes.nl
www.kitschenkoekjes.nl