Web Log Nieuws | Liefde gaat door de maag, en zeker met kerst!
15605
post-template-default,single,single-post,postid-15605,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
 

Liefde gaat door de maag, en zeker met kerst!

Liefde gaat door de maag, en zeker met kerst!

Kerst is de tijd van bezinning, samenkomen en… eten! Lekker eten! Daarom is iets eetbaars als kerstattentie altijd passend. Van gepersonaliseerd snoep tot een compleet kerstpakket met diverse lekkernijen. Werkgevers hebben het er maar druk mee. En jij misschien ook wel. We hebben de leukste ideeën voor je om je medewerkers of relaties iets lekkers mee te geven, waardoor ze jou ook met kerst niet vergeten. Want het is echt zo: liefde gaat door de maag!

Chocola: klein of groot?

Er zijn een heleboel relatiegeschenken met logo te vinden die je lekker op kunt smikkelen. Ga je voor klein of pak je wat groter uit? Dat is ook afhankelijk van de relatie. Moet je nu voor een potje snoep gaan, of pak je uit met hele dozen bonbons of complete chocoladepakketten? Veel gebruikt zijn de adventskalenders. Elke dag mag je een snoepje pakken, en dat betekent dus dat elke dag jouw logo in beeld is. Daardoor word je onthouden én worden er goede associaties opgeroepen bij jouw merk. Wil je echt wat luxer uitpakken, bijvoorbeeld voor een hele goede relatie, dan kun je voor luxe bonbons gaan, maar natuurlijk kan wijn ook. Want ook dat gaat door de maag. Een fles wijn is bijna altijd goed, maar weet wel zeker dat deze persoon wijn drinkt.

 Non-food is ook populair

Iets lekkers voor bij of na het kerstdiner werkt ook goed. Maar het hoeft niet altijd door de maag te gaan. Als luxer relatiegeschenk kun je ook mooi keukengerei geven, eventueel in combinatie met iets lekkers, voor als je echt een kerstpakket wilt geven. Wist je dat mensen die een kerstpakket krijgen, het liefst een combinatie zien van food- en non-foodproducten? Daarbij staat gadgets nog op nummer 1 in populariteit. Bij keukengerei zijn snijplanken populair. Maar ook ovenwanten of messensets vallen vaak in de smaak. Die zijn ideaal voor het bereiden van het kerstdiner!