Web Log Nieuws | Op zoek naar Unimog vrachtwagens?
15642
post-template-default,single,single-post,postid-15642,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
 

Op zoek naar Unimog vrachtwagens?

Op zoek naar Unimog vrachtwagens?

Op zoek naar transportmiddelen of zwaar materiaal voor industrie en landbouw? Of bent u juist op zoek naar een geschikt platform voor verkoop? Dan is de online marktplaats TrucksNL wellicht een interessante optie voor u. In deze blog zullen we ingaan op de mogelijkheden van Trucks.

TrucksNL

Het platform TrucksNL is ooit begonnen een marktplaats voor vrachtwagens en onderdelen en bleef in het begin actief in Nijmegen. Na verloop van tijd groeide het platform uit tot een bekend begrip voor Nederlandse handelaren.

Trucks heeft inmiddels meer dan 100.000 advertenties voor nieuwe en gebruikte transportmiddelen, zoals trucks, Unimog vrachtwagens of kraanwagens, van vooraanstaande producenten. Het platform is inmiddels ruim 20 jaar actief en heeft daardoor een enorm aanbod voor iedereen die op zoek is naar gebruikte trucks, bedrijfswagens en ander materiaal.

De marktplaats voor verkopers

Het TrucksNL platform is onderdeel van Tnl Business waardoor het een eigen voorraadbeheer en doorkoppelsysteem, genaamd TruckDelta, kan aanbieden. Het voordeel hiervan is dat hiermee gemakkelijk een eigen voorraad beheert kan worden. Daarbij kunnen zo advertenties op meerdere portalen tegelijk worden gepubliceerd. U ziet vervolgens de actuele voorraad door real-time synchronisatie. Dit maakt het plaatsen van advertenties natuurlijk heel overzichtelijk en het scheelt voor u een hoop tijd! De advertenties worden wereldwijd ruim 4,5 keer bekeken. De meeste van deze bezoekers komen uit Europa, maar de advertenties worden ook bekeken door mensen daarbuiten.

Enkele verkoop

Wanneer u soms wilt adverteren kunt u gemakkelijk een account aanmaken. Een advertentie is na plaatsing 30 tot 60 dagen online. TrucksNL biedt verkopers daarmee toegang tot een netwerk aan kwalitatieve kopers en verkopers. Indien u meer dan 5 voortuigen of onderdelen te koop zou willen aanbieden, dan is het voordeliger om te kiezen voor een abonnement.

Abonnement voor regelmatige verkoop

Bent u nou van plan om vaak advertenties te plaatsen? Dan heeft TrucksNL hiervoor ook de optie voor een abonnement. Dit is bijvoorbeeld interessant voor transportbedrijven en dealers. Met het abonnement beschikt u over een gratis bedrijfs- en voorraadpagina. U kunt daarmee maandelijks een zelf gekomen aantal advertenties plaatsen. Het abonnement is voor maximaal een jaar en is maandelijks opzegbaar.

Het is natuurlijk altijd verstandig om u goed te laten informeren. Neem daarom vrijblijvend contact op met de experts van TrucksNL voor passend advies over uw situatie en voor verdere vragen. Ook bij het plaatsen van enkele advertenties, bieden zij hulp op afstand. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.