Web Log Nieuws | Vrijgezellenfeest
15508
post-template-default,single,single-post,postid-15508,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
 

Vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeest

Op 4Feest.nl vindt u de leukste ideeën om een vrijgezellenfeest tot een groot succes te maken. U wilt een onvergetelijk feest organiseren voor de aanstaandeOp 4Feest.nl vindt u de leukste ideeën om een vrijgezellenfeest tot een groot succes te maken. U wilt een onvergetelijk feest organiseren voor de aanstaandebruid of bruidegom en ervoor zorgen dat iedereen het prima naar zijn zin heeft tijdens deze speciale dag. De professionele organisaties die in deze rubriekgepresenteerd worden, bieden u heel veel mogelijkheden om een leuk en gezellig programma samen te stellen.Wij wensen jullie een super gezellig vrijgezellenfeest!
Bachelor survival vrijgezellenfeest

[Be]leef de Wilgenweard – Nijverdal (OV)
Na ontvangst met koffie en gebak wordt de vrijgezel flink onder handen genomen door zijn persoonlijke ‘Drill’ instructeur.Nadat de vrijgezel in de juiste kleding is gestoken en de ‘warming-up’ heeft gehad, begint u aan de door u gekozen activiteiten. Uiteraard zal de vrijgezel daarbij in het middelpunt van de belangstelling staan.Na afloop van de activiteiten wacht u een uitstekend dinerbuffet, waarbij de vrijgezel zijn eigen potje op gepaste wijze zal moeten opwarmen. (Ook mogelijk zonder dinerbuffet, of met lunch- in plaats van dinerbuffet.)
Voor de activiteiten voor uw vrijgezellenfeest kunt u kiezen uit de volgende blokken:Blok 1 klimwand, speleologie, sumoworstelen slingertouw en boogschieten.Blok 2 touwparcours, gravity fall, sumoworstelen en vlot bouwen.Blok 3 ATB met gids, vlot bouwen en handboogschieten.Blok 4 (avondblok, diner halverwege de activiteiten) klimwand, speleologie, sumoworstelen en slingertouw over water. Blok winter klimwand, indoor abseilen, speleologie en sumoworstelen. (1 november tot 1 april)
PrijzenA. Met koffie en gebak, activiteiten en begeleiding: € 45,15 p.p.B. Met koffie en gebak, activiteiten, lunch en begeleiding: € 51,55 p.p.C. Met koffie en gebak, activiteiten, driegangendiner en begeleiding: € 59,95 p.p.
Kijk voor een compleet overzicht op:
www.wilgenweard.nl  Bachelor Survival vrijgezellenfeestVrijgezellenfeest Sumo worstelen Origineel vrijgezellenfeest met een dinerspelDinerspel.nl – toplocaties in heel Nederland

Een vrijgezellenfeest op een originele manier invullen, pfff… Ga dààr maar eens aan staan!Met bowlen of karten hebben we het eigenlijk wel gehad en gewoon uit eten is zo, eh … gewoon. Kunnen we voor dit vrijgezellenfeestje niet eens iets anders gaan doen? Jazeker wel:
Puzzelend peuzelen met Miss Murder MoordspelMiss Murder is een humoristisch maar ook schokkend moorddiner dat zich afspeelt in een Caraïbische sfeer vol uiterlijke schijn, schoonheid en rijkdom. Kruip in de huid van één van de uiteenlopende personages van het Miss Murder Moorddiner. Welke rol wilt u spelen?De lieve, leuke en lekkere Miss Zweden of misschien acteur en achtvoudig wereldkampioen body building Harold Ratzenberger? Ook leuk: zangeres en diva Christina Blarey en natuurlijk de walgelijk rijke Bruce Ranson. Zelfs de rol van de sluwe en onverschrokken speurder Tony Speranza himself kan door één van de deelnemers gespeeld worden.
Een vrijgezellenfeest al vanaf € 29,50 met het Miss Murder Moordspel + High TeaHet Miss Murder Moordspel wordt meestal tijdens diners gespeeld maar is ook zeer geschikt in combinatie met een High Tea’s middags. Ontrafel het mysterie van de moorden op Coco Island in een deftige sfeer met je pink omhoog. Dat is niet alleen vréselijk gezellig maar vooral ook verrassend betaalbaar! De koffie, thee en alle heerlijkheden zijn inclusief, dus weet je van tevoren precies hoeveel het hele gebeuren gaat kosten. Een ideaal vrijgezellenfeest wanneer de avond geen optie is, het budget beperkt is of als je gewoon eens een keer iets anders wilt. Jolly good!
Zelf acteren in een soap aan tafel met het Big Secret SoapdinerBij dit heerlijke dinerspel kruipt iedereen in de huid van een fictieve personage. Iedereen heeft iets te verbergen en het gaat hier niet om kinderachtige dingetjes. Door middel van tips, roddels, opdrachten en lines die uw van onze regisseurs en entertainers krijgt, ontstaat er een krankzinnig toneelstuk aan tafel. De bedoeling van het spel is om zoveel mogelijk geheimen van de andere spelers boven tafel te krijgen.
InformatieDinerspel.nl werkt samen met top locaties in alle provincies van Nederland.
Kijk op de website www.dinerspel.nl.Dinerspel.nl moordspel soapdinerCreatief vrijgezellenfeest in UtrechtExpres-Zo! – Utrecht

Expres-Zo verzorgt creatieve feestjes, vrijgezellenfeesten en workshops vanaf 6 personen in haar kleurrijke atelier.Dit is op loopafstand van het centrum van Utrecht. Wij zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto.
De workshops duren 2,5 tot 4 uur en worden natuurlijk op een gezellige maar ook creatieve manier ingevuld. Wij zijn 7 dagen per week op afspraak open tussen 10.00 en 22.00 uur.
Jullie maken een leuk en uniek geschenk voor de bruid. Daarnaast is het ook mogelijk een individuele herinnering aan de dag te maken. Tijdens de workshop wordt de gebruikte techniek stap voor stap uitgelegd. De workshops kunnen ook goed gevolgd worden door mensen zonder creatieve ervaring.In het atelier zijn tal van boeken en voorbeelden een inspiratie. Daarnaast geven wij natuurlijk ook handige tips en tricks.
Koffie, thee en taart zijn bij de prijs inbegrepen. Daarnaast is het ook mogelijk in overleg hapjes en drankjes mee te nemen. Wij verzorgen dan het uiteraard kleurrijk beschilderde servies.
De creatieve onderwerpen waar jullie uit kunnen kiezen zijn: servies beschilderen (glas of aardewerk), mozaïeken of super trendy sieraden maken. Hebben jullie zelf al een idee? Overleg dit dan even.
Voor meer informatie kun je kijken op de website www.expres-zo.nl of bellen naar 030 – 214 49 82 of 06 – 10 30 27 22. Creatief vrijgezellenfeest UtrechtVrijgezellenfeest servies beschilderen in Den Haag

De Zus van Tante Til – Den Haag

Servies beschilderen en ook nog smullen in het Haagse Art Depot Huiskamer Atelier van de Zus van Tante Til!Het kunstzinnge huiskameratelier staat open voor iedereen die zich enkele uren een kunstenaar wil voelen. Het mooiste servies staat klaar om beschilderd te worden! Het huiskameratelier is bij uitstek geschikt voor een vrijgezellenfeest en maidenparty en overige creatieve groepsactiviteiten.
Gezelligheid is troef en kent geen tijd……. dat wil zeggen, dat je bij de Zus van Tante Til ruim 3 uur onder de pannen bent en dat de koffie en thee en veeeeeeeeeel lekkers bij de koffie en thee gratis is.Ondertussen……..zit je wel met het puntje van je tong uit je mond het mooiste servies voor je vriendin die gaat trouwen te beschilderen (of wellicht wel voor jezelf).Je lievelingsmuziek mag je gewoon zelf meenemen en lekker hard draaien en meezingen…. of je pakt een c.d.tje uit de kast van de Zus van Tante Til.
Er is ook nog veel extra’s te beleven, zoals een Waanzinnig Workshopthema of de Tuttige Bingo in combinatie met een High Tea.
Alle groepen van 8 – 38 personen zijn meer dan welkom!Motto van de Zus van Tante Til: creeer je eigen creativiteit!
070-363546306-14335645info@dezusvantantetil.nlwww.dezusvantantetil.nl  Vrijgezellenfeest Den Haag Servies beschilderen in Den Haag  Themafeesten voor vrijgezellenfeesten (te boeken vanaf 4 pers.)

Thema-feesten in ‘ Gasterij de Klaveet Achterveld ’ (GLD/UT) en ’t Maoske in Tilburg (NB)

Geniet van de all-inclusive thema-avonden in                                                 `Gasterij de Klaveet Achterveld, afd. Thema-plaza´                                                                          Gelderland / Utrecht                                             (reductie voor grotere gezelschappen/besloten partijen)                                        Te boeken vanaf 4 – 1200 personen, vanaf €. 34,00 per persoon.
Het voorbeeld van het nieuwe uitgaan!!!!!!!                                                                        Themafeesten zoals het hoort
– Piratenfeest ’t ruime sop (spektakel show)- Kansloos skihutfeest (Tiroler après ski feest)- Helemaal Holland quiz (teambuilding)- Diner- en showcafé van John en Gré, m.m.v. de Talento’s- Variété in de sleurhut van John en Gré (Proud to be fout)- Oostenrijks gelach (Tiroler apres-ski party)- Bejaardenhuis op stelten (Bonte avond in huize Pruimtabak)- In ‘t zotte zeemanscafé de ‘Brulboei’ (Inhaken en meezingen)- Het foute semi-Seventies feest (Reünie van de zesde klas)- Seventies Revival (Zeventiger jaren dancing met verlichte dansvloer)- Love to dance …… jaren 80 / 90 (Lekkere dansavond)- De Franse kluivenparade (Bourgondisch genieten)- Mafiose moord avond (Heeft u een alibi?)- Remember Woodstock (Love, Peace and Happiness)- Tante Annie’s Dutch en Disco show (Het (h)eerlijkste verjaardagsfeest)- It’s Christmas Time met tante Annie.- Het 18de eeuws koningsmaal (Wie beraadt de aanslag op de koning?)- Herberg Verhagen (Uitermate geschikt voor de jubilaris)- Bourgondisch Bachanaal- De avond van de gekken (Iemand in het zonnetje zetten?)- Boomstammen BBQ show (Voor de aspirant bouwvakker)- The Dinner Game Show (Teambuilding)- Hypnoseshow- Kerstdiner van John en Gré (Een onvervalst kerstfeest)- Sfeerdiners, sfeerfeesten (Budgetfeesten)- Theaterdiners en dinnershows- Thema-bruiloften
Prijzen zijn inclusief onbeperkt eten, drinken en professioneel entertainment.Deze avondvullende programma’s zijn geschikt voor allerlei soorten groepen.Van klein tot groot, voor bedrijven, families, bruiloften, buren, sportclubs, personeelsverenigingen, kaartclubjes, en andere feestelijkheden zoals vrijgezellenfeestjes.
Volop gezelligheid, sfeer, uitgebreide buffetten, drank, show, sensatie, humor en dans.
De combinatie van veel thematisch vertier, een overvloed aan lekker eten, onbeperkt drankjes van aperitief tot koffie maken uw bedrijfsfeest compleet.
Onze shows zijn hét bewijs dat eten en entertainment al sinds eeuwen een sublieme combinatie vormen, te reserveren als inschrijfavond of als besloten feestavond.
Voor informatie, recensies en boekingen entertainmentbureau / reserveringskantoor:
Party Planners: http://www.party-planners.nl, http://www.thema-plaza.nl  Themafeest vrijgezellenfeestThemafeesten
Vrijgezellenfeest buikdansen in heel Nederland
Samiera buikdanseres en waarzegster

De buikdansworkshop duurt 1,5 uur en kan plaatsvinden in de Studio van Samiera in Groningen of op een andere lokatie overal in Nederland, bijv. in je huiskamer, café, enz.
Vrijgezellenfeest programma:Terwijl iedereen op een oosters kussentje zit, geeft Samiera een demonstratie van de Oriëntaalse dans. De verkleedmanden gaan open, iedereen kiest een heupsjaaltje en een hoofdsjaaltje, en Samiera kleedt de aanstaande bruid in het wit. Er volgt een korte buikdansles afsluitend met een groepsdans. Pauze met Turkse Mintthee uit oosterse theeglaasjes. Samiera vertelt over de geschiedenis van het buikdansen, leuke wetenswaardigheden.Dan komt het moment waarop iedereen wacht: Samiera leert de bruid dansen met een witte sluier en de bruid voert een buikdansshow op voor haar vriendinnen. Einddemonstratie door Samiera van een bijzondere buikdans.
Extra’s voor het vrijgezellenfeest* Workshop van 2 uur incl. Oosterse hapjes/lekkernijen* Slang: Samiera danst met de slang, vertelt over de slang en iedereen mag met de slang op de foto* Workshop buikdansen in combinatie met een waarzeg sessie (tarotkaarten)
Samieragsm 06 – 53 18 97 55samiera@planet.nlwww.samiera.nl  Vrijgezellenfeest buikdansenHet Hollywooduitje voor vrijgezellenfeestenHollywoodUitjes.nl – Zaandam (NH)

Movie Trailer
Maak samen met je vrienden en collega’s je eigen MOVIE trailer!Wil je een romantische komedie of een spannende thriller of juist de nieuwe James Bond film maken? Jullie zijn de studiobaas.Tijdens jullie uitje worden jullie begeleid door professionele filmmakers.
Aan de hand van een storyboard maken jullie je eigen filmtrailer, nemen een hapje en een drankje terwijl de trailers worden gemonteerd en dan volgt de grote filmpremière!
Het Programma¤ we beginnen met een drankje¤ een filmmaker neemt je mee in de wereld van FILM¤ brainstormen over de film¤ kies uit een groot assortiment kleding en attributen¤ aan de hand van het storyboard film opnamen maken¤ een hapje en een drankje (ondertussen worden de trailers gemonteerd)¤ met elkaar de gemaakte trailer op een groot scherm bekijken.
Meer informatie vindt u op: www.hollywooduitje.nl
Hollywooduitje biedt ook andere workshops aan:
Glee uitje
Altijd al onderdeel willen zijn van Glee?
Nu kan het!Neem je vriendinnen mee en zing en dans mee in jouw eigen video. Deze wordt opgenomen in onze Glee studio.Het is simpel te regelen en heel gezellig!
De Foute Fotoshoot
Wat is er leuker dan je lekker ‘fout’ te verkleden en dan een professionele fotoshoot.
Ga in onze professionele studio op een hilarische, grappige en spannende manier op de foto. Wij zorgen voor lekker hapjes en een drankje tijdens de fotoshoot.
Kijk voor meer uitjes op: www.hollywooduitje.nl
Hollywood Uitjes075 – 77 1 99 22info@geldoffilm.nlOostzijde 3021508 ET Zaandam  Vrijgezellenfeest film makenFotoshoot in Zaandam Vrijgezellenfeest in het buitenland

Stag party in Bratislava, Prague, Sofia, Brno of Budapest

We offer you an unique opportunity to visit Bratislava, Prague, Budapest, Brno or Sofia while having so much fun with our local guides who have the best knowledge of city´s night life.
Besides that, we offer a great variety of adventurous day and night activities, including the exciting:
• Target Shooting• Go – Karting• Paintball• White Water Rafting• Tank Riding• Steak & Strip dinner• Nightlife guiding• Mud Wrestling• And much more..
We are ready to prepare the best tailor made offer for your stag party!
We also arrange accommodation, airport transfers and other services. Please have a look and let us know what we can do for you. Enjoy your best stag do ever with us!
We have also a wide offer for corporate events in all our destinations.
Please give us a call or send an e-mail for a quote!
www.stag-bratislava.com
www.stag-prague.com
www.stag-brno.com
www.stag-sofia.com
Hot line: +421 902 717 899
Skype: stag-booking
E-mail: info@stagba.com  Stagparty tank ridingStagparty rafting Vrijgezellenfeest buggy rijden en paintballen

Buggyride Veluwe Epe (GLD)

Op de Veluwe ligt het toeristische dorp Epe.Van hieruit organiseert Buggyride Veluwe prachtige buggy toertochten.
Buggyride Veluwe is voor particulieren, bedrijven en verenigingen.Je kan boeken vanaf vier personen en kiezen uit meerdere arrangementen.​Wij verzorgen het gehele programma van A-Z. inclusief eten en drinken.​Je kunt bij ons uitstekend terecht voor:​* Vrijgezellenfeestjes* Familiedagen* Bedrijfsuitjes* Afdelingsuitjes* Clubuitjes* Teambuilding activiteiten* Jubileum vieringen* Vergaderbreaks* Personeelsfeesten * Kennismakingsdagen
Don’t miss the action-Buggy arrangement
De Buggy Veluwe arrangementen kunnen zowel in de ochtend als in de middag beginnen. Exacte starttijden gaan altijd in overleg.
Start Buggyride (circa 30 minuten):​??* Indien gewenst ontvangst met koffie en een heerlijke plak cake* Uitleg en instructies over het rijden met een buggy* Lezen en ondertekenen van de huurovereenkomst* Controle buggy’s op schade en technische gebreken
Buggyride (circa 2 uur):* Vertrek in groepsverband met begeleiding voorop* Afstand tussen de buggy’s altijd 3 buggy lengtes* Halverwege wisselen van bestuurder* Indien gewenst gezellig picknicken
Aankomst en afsluiting Bugyride (circa 30 minuten):* Inspectie buggy’s op eventuele schade* Groepsfoto maken* Nagenieten / praten* vertrek naar naar volgende activiteit
Lunch (circa 45 min.)* Indien gewenst genieten we tussendoor van een heerlijke lunch
Tweede activiteit (afhankelijk van de activiteit 1.5 tot 3 uur):* Alle activiteiten liggen binnen een straal van 15 minuten rond Buggyride Veluwe
Dagafsluiting (circa 2 uur)* Na afloop kun je gebruik maken van onze food & drinks faciliteiten
Voor verdere informatie en/of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.
Buggyride Veluwe EpeTelefoon: 0578-795005Mobiel: 06-33133192www.buggyrideveluwe.nlinfo@buggyrideveluwe.nl  Buggy rijden VeluwePaintballen op de Veluwe

Actief vrijgezellenfeest op het strand

Beachclub Natural High – Noordzeestrand aan de Brouwersdam (ZLD/ZH)

Natural High op je laatste dag als vrijgezel
Voor een actief vrijgezellenfeest op het strand moet je bij Beachclub Natural High op de Brouwersdam zijn.Natural High heeft een breed scala aan strand- en wateractiviteiten en kan een uitdagend dagprogramma in elkaar zetten.Daarbij kan je kiezen uit de volgende activiteiten:
BlokartenKitebuggyenPowerkitenKitesurfenBeachchallengeSuppenRaftenKajakkenBeachyogaBeachgolf
Jullie kunnen het programma geheel naar eigen wens samenstellen. Maak de dag compleet met één van de vele lunches, brunches, buffetten of barbecues in ons restaurant of op ons uitgestrekte terras.
Een vrijgezellenfeest bij Natural High staat garant voor actie en avontuur! Je vindt Beachclub Natural High op het Noordzeestrand aan de Brouwersdam, op de grens van Zeeland en Zuid-Holland. Er is bij ons ruim voldoende gratis parkeergelegenheid, direct achter onze Beachclub.
Check onze website of neem contact op voor meer info!www.natural-high.nlTelefoonnummer: 0187 – 72 39 23E-mail: events@natural-high.nl  Vrijgezellenfeest op het strandBlokarten in ZeelandKitebuggyen Zuid-Holland
Vrijgezellenfeest met make-over fotoshoot in Amsterdam

SUPERSTARZ

BE A MODEL 4 A DAY AT SUPERSTARZ
Mis je leuke foto’s om bij je profiel te plaatsen? Wil je meer spontane reacties op je profiel?, Wil je je vrienden of vriendinnen een onvergetelijk vrijgezellenfeestje bezorgen? Of je eigen portfolio opbouwen als fotomodel?
In Amsterdam Westerpark kun je ervaren hoe het is om model te zijn. Superstarz bezorgd je een feestelijke en professionele fotoshoot. Onze 400 m2 studio is beschikbaar voor professionele foto en filmopnamen. Ook kan de set worden ingericht hoe jij dat wilt!Om deze dag goed door te komen zijn er allerlei lekkere hapjes en drankjes aanwezig en zorgt het entertainment team voor een goede en relaxte sfeer tijdens de shoots, ook zorgen speciale acts voor een onvergetelijke dag!
Superstarz is voor iedereen; jong en oud,, groot en klein het maakt niet uit hier ben je altijd welkom! Het is hartstikke leuk om met een groep vriendinnen deze dag te beleven en de ervaring leert kennen. Dit zal met vriendinnen een onvergetelijke dag worden met veel lachen, gieren en brullen! Er wordt van iedereen een individuele fotoreportage gemaakt. Ook worden er groepsfoto’s gemaakt, dit is een geweldige herinnering voor later! Uiteraard kun je er ook voor kiezen om een ​individuele shoot te doen voor bijvoorbeeld het opbouwen van een portfolio of gewoon omdat het jou leuk lijkt! Ook is het leuk om na de shoot jou foto’s cadeau te kunnen doen.
Wij hebben in onze studio een professionele fashion fotograaf die één op één met jou aan de slag gaat! Je kan bij ons altijd langs komen om een afspraak te maken. Als je bij ons een mooi concept wilt opbouwen werken wij graag met je samen!
Alle foto’s die op de dag van shoot worden gemaakt krijg je op dvd. Van alle foto’s die gemaakt zijn maken wij er een aantal nog mooier!
TIP!: Na de onvergetelijke fotoshoot ben je fantastisch opgemaakt en gestyled en is het natuurlijk geweldig om met je vriendinnen het uitgaansleven in Amsterdam onveilig te maken!
Awake the Star in you!
SUPERSTARZZeebergweg 21051 DE Amsterdaminfo@superstarz.nl06- 39101600020- 3624668
www.superstarz.nl  Fotoshoot Amsterdam Spetterende Vrijgezellenfeesten in Amsterdam

GET EVENTS

Zin in een uniek en spetterend vrijgezellenfeest samen met je vrienden of vriendinnen?
Kijk dan snel op de website van GetEvents!
GetEvents heeft de gezelligste vrijgezellenfeestjes van dit moment. Ben je op zoek naar een avondprogramma, een workshop, een spelprogramma of een geheel verzorgd dagarrangement, bij ons kan het allemaal. Ook bieden wij de mogelijkheid om een vrijgezellenfeest op maat en speciaal voor jullie groep samen te stellen.
Voor een unieke offerte bel 020 7009439 of mail naar info@getevents.nl.
Hier een selectie van onze toppers van dit moment;
Sex in the City Spelprogramma € 24,50 p.p. Dit is een uitje voor de echte Sex and the City fans onder ons! Verdeeld in teams worden jullie tijdens ons Sex in the City Spelprogramma de Amsterdamse binnenstad in gestuurd om als echte Sex in the City dames de opdrachten te vervullen.Zo gaan jullie karaoke zingen in een echt Amsterdamse kroeg, gaan jullie stiletto rennen in de drukste winkelstraat van Nederland en natuurlijk op zoek naar jullie eigen Mr. Big. Ons Sex in the City spelprogramma is een ontdekkingsreis door de Amsterdamse binnenstad.
Scooter Tour Amsterdam € 40,- euro p.p.Tijdens onze Scooter Tour cruisen wij lekker relaxed door hartje Amsterdam. Onderweg zal onze gids u de leukste plekjes van de stad laten zien en alles doen we tijdens deze tour op een ontspannen tempo. De scooters gaan niet harder dan 25 kilometer per uur dus een helm is niet nodig. Natuurlijk maken wij tijdens deze tour nog een pitstop om op een terrasje en drankje te drinken. Boek nu deze scootertour bij Get Events en cruise samen met ons door Amsterdam.
Tapas tour € 60,- euro p.p.Dit uitje is een vrijgezellenfeest in een Spaans jasje. Onder begeleiding van onze gids bezoeken jullie tijdens deze tapas tour 3 verschillende tapasrestaurants, waar je kunt gaan genieten van de lekkerste tapasgerechten en lekkernijen. Onderweg zal onze gids jullie meenemen naar de bekende en beroemde plekjes van onze hoofdstad, en daar de leukste verhalen en anekdotes over vertellen. Zo brengen we tijdens deze tapas tour een bezoekje aan de Jordaan en de Grachtengordel en natuurlijk duiken we aan het eind van deze tapas tour nog even de Rosse Buurt in. Onze tapas tour Amsterdam is culinair gezellig.
Voor meer vrijgezellenfeestjes of geheel verzorgde dagarrangementen kijk op de pagina Vrijgezellenfeest Amsterdam.
T 020 7009439info@getevents.nlwww.getevents.nl Vrijgezellenfeesten AmsterdamVrijgezellenfeest op maat  Geschenken en bedankjes voor het vrijgezellenfeest

1001 Relatiegeschenken B.V. – Asten (NB)

1001 Relatiegeschenken heeft een showroom met 1001 producten.De stelling van 1001 Relatiegeschenken is:
WIJ LEVEREN “ALLES”, DAAG ONS MAAR UIT!

www.1001relatiegeschenken.nl