Web Log Nieuws | Nieuwe redactie, nieuwe start!
15398
post-template-default,single,single-post,postid-15398,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
 

Nieuwe redactie, nieuwe start!

qode interactive strata

Nieuwe redactie, nieuwe start!

Sinds jaar en dag heeft onze goede schoolkrantvriendin Christel Monrooij de taak als hoofdredactrice op zich genomen. Maar er komt altijd een eind aan een prachtige carrière, en dat moment breek nu aan. Tijd voor een nieuwe hoofdredacteur dus!

Wij, Jisha Visser en Elian Yahye, gaan deze nobele taak van Christel overnemen. We zitten allebei op het VWO in de vierde klas. Elian is 14, en ik, Jisha, ben 15 jaar oud. We zitten nu ongeveer een jaar bij de schoolkrantredactie.

De eerste weken zijn inmiddels al voorbij, en het bevalt zeer goed. Je kunt alles naar eigen hand bepalen, wat sowieso erg fijn is. Ook hebben we een leuke redactie, waarbij iedereen veel initiatief toont en creatief is met de pen. We zien uit naar mooie jaren als hoofdredacteuren!

Onze eerste schoolkrant zul je gaan zien tegen het einde van het jaar. Benieuwd? Wij ook, maar we gaan nog niets verklappen. Ok, misschien één ding: het thema. Dat thema zal food zijn. Dus houd je ook erg van eten, of ben je graag in de keuken bezig? Lees hem dan zeker.

Groetjes,

De nieuwe hoofdredacteuren Jisha Visser en Elian Yahye