Web Log Nieuws | Over
2
page-template-default,page,page-id-2,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
 

Over

In een jaar tijd van goedkope balpennen en collegeblokvodjes naar vergulde vulpennen en mooie notitieboeken met leren kaft. Van vergaderingen in het kapstokkenhok tot eigen bureaustoelen en koekjes bij de koffie. Van maar een idee tot beste schoolkrant van Nederland.
Oké, eigenlijk is alleen dat laatste waar, maar dat betekent niet dat we minder enthousiast zijn over onze schoolkrant, Quatsch! Wij bekijken onze school, de Passie Utrecht, en de wereld daaromheen op een net iets andere manier. Hierdoor hopen we een originele kijk te geven op wat er speelt.
Omdat onze creativiteit geen grenzen kent (nou ja, we hebben ze in ieder geval nog niet bereikt), hebben we besloten meer te willen bieden. Hier krijgen wij de ruimte om onze gedachten te spuien en mogen jullie ook je stem laten horen. Zet Quatsch Online daarom in je favorieten en kom snel weer terug!
Jisha en Elian, hoofdredactie
Mirjam, Jesse, Erwin, Daan, Maria, Jeroen, Raham, Anne, Jisha , Elian & Rianne