Web Log Nieuws | Een nieuw begin
15368
post-template-default,single,single-post,postid-15368,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
 

Een nieuw begin

google

Een nieuw begin

Yes, het nieuwe jaar! Met vernieuwde kracht en oude hekel gaan alle brave leerlingen weer naar school, hopend dat ze dit jaar weer overgaan of misschien zelfs slagen. Alles krijgt weer een nieuw tintje: een nieuwe agenda, een nieuwe tas, nieuwe leraren en. nog steeds het oude gebouw.

*zucht*. Hier hebben we naar mijn weten als redactie al wel eens vaker over geklaagd, maar het begrip overbevolking wordt met open armen ontvangen bij ons op de Passie. Natuurlijk, het is geweldig dat onze school groeit, daar mogen we dankbaar voor zijn. De reactie van onze directie? Laten we daarom de boven- en onderbouwpauzes samenvoegen! en laten we nieuwe lokalen in de hal bouwen om meer lessen tegelijk te kunnen geven! Een kleuter snapt nog dat je hiermee problemen veroorzaakt.

Het is niet direct zo dat we er heel veel last van hebben. Zolang het nog enigszins warm is gaan veel mensen buiten zitten. Albert Heijn maakt dikke winsten door de enorme stroom leerlingen die in de pauzes aan de kassa staan en de omwonenden dienen klacht na klacht in wegens overlast oké, dat laatste is wat minder positief. Maar zodra het winter wordt stopt dit en zullen we alle leerlingen in onze nu veel te kleine aula moeten proppen. En hiermee komen we dan toch aardig dicht bij de bevolkingsdichtheid die je zou hebben als je alle mensen ter wereld in de provincie Utrecht neerzet: in theorie kan het, maar zodra iemand naar de wc moet hebben we een probleem.

Beste gemeente Utrecht (en alle andere betrokken partijen), gun onze school alstublieft ook een nieuwe start voor er deze winter doden vallen door vertrapping in de aula. Een nieuw gebouw lijkt nu nog onze enige redding te zijn!